Löydä parhaat Black Friday -tarjoukset täältä!

Viikkotarjoukset.fi- sivusto haluaa mielellään auttaa sinua löytämään kaikkein mahtavimmat tarjoukset suomalaisten kauppojen tarjouslehdistä ja mainoksista liittyen Black Friday -päivään 25. marraskuuta 2022.

Ei tarjoukset haulle Black Friday

Tarjoukset haulle Black Friday

Huomioithan, että joitakin hakutuloksia saatetaan jättää näyttämättä tekemiesi haun rajausten perusteella!

Valikoitu sinulle
Saattaisit ehkä pitää...

Säästä aikaa ja rahaa Black Friday -päivänä

On hyvä suunnitella etukäteen, minkälaisista Black Friday -tarjouksista olet etupäässä kiinnostunut. Kun tiedät, minkälaisia tarjouksia etsiä eri kauppojen mainoksista ja kuvastoista, selviät tarjousjahdista helpommin ja nopeammin ja säästät samalla aikaa ja rahaa.

Juuri tällaisessa suunnittelussa Viikkotarjoukset.fi voi olla sinulle avuksi - meiltä löydät kaikki Black Friday -tarjoukset helposti lajiteltavassa muodossa, esim. tuoteryhmän tai liikkeiden mukaan jaoteltuina. Voit myös lukea Black Friday -tarjouslehtiä ja käyttää hakutoimintoa löytääksesi kiinnostavimmat tarjoukset.

Osta joululahjat jo Black Friday -päivänä

Joulukuu on tunnetusti kallis ostoskuukausi. Mikäli sinulla on nyt jo tiedossasi perheenjäsenten ja ystävien joululahjatoiveita, voi olla hyvä idea hyödyntää Black Friday -tarjouksia ja ostaa lahjat hyvissä ajoin, jolloin myös joulubudjetti pysyy paremmin kuosissa.

Voi myös olla, että tiedät jo nyt itse tarvitsevasi pian uuden älypuhelimen, tabletin, tietokoneen, television tai ehkäpä tarvitset lähitulevaisuudessa uuden pesukoneen. Voit säästää rahaa suunnittelemalla tekeväsi tällaisia hankintoja juuri Black Friday -tarjouksista, sillä elektroniikkatuotteista on tunnetusti mahdollista löytää hyviä tarjouksia juuri Black Friday -päivän yhteydessä. On siis hyvä ajatus pitää sivustoamme silmällä, sillä tarjoukset päivittyvät jatkuvasti.

Black Friday - taustaa

Yhdysvalloissa perinteistä juhlapyhä Kiitospäivää vietetään aina marraskuun kolmantena torstaina, ja Kiitospäivän jälkeistä perjantaita kutsutaan nimellä Black Friday. Kiitospäivää on Yhdysvalloissa vietetty vuodesta 1789 lähtien, ja vuodesta 1863 se on myös ollut pyhäpäivä.

Yhdysvalloissa Black Friday -päivää on jo vuodesta 1932 pidetty joulukaupan aloituspäivänä. Monet kaupat ovat avoinna aamuvarhaisesta yömyöhään toivottaen erinomaisia tarjouksia metsästävät ostoksilla kävijät tervetulleiksi. Vuodesta 2005 lähtien Black Friday on myös ollut vuoden vilkkain ostospäivä, ja monia kaoottisiakin episodeja on nähty, kun ihmismassat ryntäilevät sisään kauppoihin uskomattomien tarjousten perässä - monet ovat seisseet jonossa jo useita tunteja ennen kuin kaupat avaavat ovensa.

ANNONCE