a.shopping_list
a.search
 

Etsi voimassa olevia tarjouksia kaikista tarjouslehdistä

Päivittäistavarat
Rautakaupat
Kodinkoneet-elektroniikka
Tavaratalot
Huonekalut ja sisustus

Valikoitu sinulle

Saattaisit ehkä pitää...

Katsotuimmat tarjouslehdet

Tervetuloa sivustolle Viikkotarjoukset.fi

Sivustolta Viikkotarjoukset.fi voit löytää kaikki ne voimassaolevat tarjouslehdet, jotka ilmestyvät Suomessa. Sivustolla olevat lehdet on järjestelty tuotekategorian ja kauppaketjun nimen mukaan, jotta voit nopeasti löytää kiinnostavan lehden.

Kategoriasta "Päivittäistavarakaupat" löydät kaikki ne tutut päivittäistavarakaupat, joissa tavallisesti asioit. Voit lukea tarjouslehtiä esimerkiksi S-Marketilta, K-Citymarketilta, Prismalta, Minimanilta, Alepalta, Halpa-Hallilta ja Tokmannilta ja löytää hyviä tarjouksia virvoitusjuomista, maidosta, lohesta, irtokarkeista, juustoista ja monista muista tuotteista.

Kategorista "Rautakaupat" voit löytää kaikki uusimmat tarjouslehdet esimerkiksi Bauhausilta, Puuilolta, Starkilta ja K-Raudalta. Jos siis tarvitset uusia työkaluja tai materiaaleja tuleviin rakennusprojekteihin, löydät täältä parhaat tarjoukset näistä tuotteista.

Mitä ikinä kotiisi tarvitsetkaan, voit löytää hyviä tarjouksia kategorioista "Huonelut ja sisustus" tai "Kodinkoneet ja elektroniikka". Täältä voit löytää kaikkea sohvista ja hyllyistä pesukoneisiin, kahvinkeittimiin ja vuodevaatteisiin. Tarjouslehtiä on saatavilla muun muassa Jyskiltä, Maskulta, Gigantilta, Veikon koneelta ja Powerilta.

Suurten tavaratalojen tarjouslehdet on koottu kategorian "Tavaratalot" alle. Täältä voit löytää monenlaisia tarjouksia kosmetiikasta leluihin ja elektroniikasta retkeily- ja saunatarvikkeisiin. Löydät tästä kategoriasta mm. Sokoksen, Keskisen, Kärkkäisen ja Stockmannin uusimmat kuvastot.

Toivomme sinulle mukavia hetkiä sivustomme parissa.

Ystävällisin terveisin

Viikkotarjoukset.fi

Tietoa meistä

Viikkotarjoukset.fi on ilmainen kuluttajapalvelu, jossa voit lukea kaikki tarjouslehdet verkossa. Voit selailla yksittäisiä tarjouslehtiä, etsiä tarjouksia tietyistä tuotteista, luoda oman ostoslistasi ja perustaa oman tarjousvahtisi. Voit lukea lisää Viikkotarjoukset.fi -sivuston käytöstä täältä.

www.viikkotarjoukset.fi -sivuston lisäksi meillä on myös mobiilisovellus, jonka nimi on viikkotarjoukset.fi ja sen voi ladata sekä iPhonelle/iPadille sekä Androidillle.

Lukeaksesi yksittäisiä tarjouslehtiä, klikkaa kaupan nimeä etusivulla, jolloin ponnahdusikkunaan avautuu kooste kaikista kyseisen kaupan voimassa olevista tarjouslehdistä. Tämän jälkeen klikkaa nappia "Lue tarjouslehti" sen lehden alla, jonka haluat lukea.

Jos haluat vertailla tiettyjen tuotteiden hintoja, voit käyttää etusivun yläosassa olevaa hakukenttää. Halutessasi esimerkiksi löytää kauppojen parhaat maitotarjoukset, kirjoita hakukenttään "maito" ja paina vihreää hakunäppäintä. Saat tämän jälkeen listan kaikista tämän viikon maitotarjouksista, ja voit helposti löytää itsellesi sopivimmat.

Lue lisää
ANNONCE