a.shopping_list
a.search

Tietoa Viikkotarjoukset:sta

Tarjouslehtien maailma

Viikkotarjoukset.fi on ilmainen käyttäjäpalvelu, jossa voit lukea kaikki viikon tarjouslehdet sähköisesti. Sivustolla voit sekä selailla yksittäisiä tarjouslehtiä, etsiä tarjouksia tietyistä tuotteista ja luoda oman kauppalistasi sekä tilata tarjoussähköposteja.

Näin käytät sivustoa

Lukeaksesi yksittäisiä tarjouslehtiä klikkaa kaupan nimeä etusivulla, jonka jälkeen aukeavassa ponnahdusikkunassa näytetetään kooste tarjouslehdistä, jotka ovat luettavissa kyseiseltä kaupalta tällä viikolla. Tämän jälkeen klikkaa nappia "Lue tarjouslehti" haluamasi lehden alapuolella.

Jos haluat etsiä hintoja tietyistä tuotteista, voit käyttää etusivun yläosassa olevaa hakukenttää. Mikäli haluat esimerkiksi löytää eri kauppojen parhaat tarjoukset kahvin hinnasta, kirjoita hakukenttään "kahvi" ja paina vihreää hakunappia. Saat tämän jälkeen listan kauppojen kahvitarjouksista, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Kun käyt läpi viikkotarjouksia, voit samalla luoda oman ostoslistasi. Voit klikata lehdestä löytyvää tarjousta ja valita "Lisää ostoslistalle". Jos olet etsinyt tarjouksia tietyistä tuotteista, klikkaa tarjouksen vieressä olevaa vihreää nappia lisätäksesi sen ostoslistallesi. Voit myös kirjoittaa tuotteita suoraan ostoslistalle ja tarkastella tätä kautta tarjouksia kyseisestä tuotteesta.

Lopuksi voit vielä perustaa itsellesi tarjousvahdin. Tällä tavoin voit joka viikko saada sähköpostia meiltä koskien niitä tarjouksia, joista olet kiinnostunut. Voit esimerkiksi valita vain ne kaupat, joissa yleensä asioit, ja nähdä heidän tarjouksensa haluamistasi tuotteista. Kyseessä voivat olla lihatuotteet, luomutuotteet tai jotain aivan muuta - vain mielikuvitus asettaa rajat.

Näin saatte tarjouslehtenne näkymään sivustollamme

Jos olette Suomessa toimiva kauppaketju, joka julkaisee säännöllisesti tarjouslehtiä, teillä on myös mahdollisuus saada oma lehtenne näkymään sivustolla Viikkotarjoukset.fi. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, voitte ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen post@viikkotarjoukset.fi.Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian keskustellaksemme tulevaisuuden yhteistyön mahdollisuudesta.

Sivusto www.viikkotarjoukset.fi käyttää evästeitä. Lue lisää eväste - ja tietoehdoistamme täältä.

Sivustoa ylläpitää Effectmanager ApS

Effectmanager ApS - info@effectmanager.com - CVR-nr.: 35 05 53 20 - Osoite: Godthåbsvej 79, 8660 Skanderborg

ANNONCE