Päivittäistavarat TARJOUSLEHDET

Rautakaupat TARJOUSLEHDET

Kodinkoneet-elektroniikka TARJOUSLEHDET

Tavaratalot TARJOUSLEHDET

Huonekalut ja sisustus TARJOUSLEHDET

Autotuotteet TARJOUSLEHDET

SUOSITUIN HAKU

Tervetuloa viikkotarjoukset.fi – sivustolle

Viikkotarjoukset.fi on ilmainen kuluttajapalvelu, jonka avulla voit lukea kaikki viikon tarjouslehdet sähköisessä muodossa. Voit joko selata yksittäisiä lehtiä, etsiä tuotekohtaisia tarjouksia tai laatia oman ostoslistasi. Voit lukea lisää Viikkotarjoukset.fi käytöstä täältä.


Kategoriat

Viikkotarjoukset.fi-sivustolta löydät useita Suomessa ilmestyviä tarjouslehtiä. Lehdet ovat järjestelty sekä tuotekategorian että kaupan nimen mukaan, jotta sinun olisi mahdollista löytää nopeasti juuri haluamasi lehti.

Kategoriasta "Päivittäistavarat" löydät kaikki ne tutut päivittäistavarakaupat, joissa ehkä itsekin hoidat päivittäiset kauppareissut. Tästä kategoriasta löydät esim. Tokmannin, Halpa-Hallin ja Keskisen tarjouslehdet ja voit hakea viikottaisia tarjouksia esim. tuotenimellä: kahvi, lohi, olut, karkit sekä wc-paperi.

Kategoriasta "Rautakaupat" löydät tarjouslehtiä mm. kauppaketjuilta Bauhaus ja Puuilo. Jos siis tarvitset työkaluja tai materiaaleja seuraavaa rakennusprojektia varten, juuri tästä kategoriasta löydät parhaat tarjoukset ko. tuotteille.

Jos taas olet etsimässä uutta sänkyä tai muita huonekaluja, löydät varmasti hyviä tarjouksia kategoriasta "Erikoistavarat", missä on luettavissa esim. Jysk:n tarjouslehti. Tai jos puolestaan olet etsimässä tarjouksia uudelle puhelimelle, TV:lle tai kuulokkeille, suosittelemme hintavertailun tekemistä kategoriassa "Kodinkoneet/elektroniikka". Tässä kategoriassa voit tutustua esim. Gigantti, Expertin ja Teknikmagasinet-lehden tarjouksiin. Toivotamme sinulle viihtyisiä hetkiä sivustomme parissa.


Ystävällisin terveisin,
Viikkotarjoukset.fi

Uusi käyttäjä?

Luo käyttäjä

Käyttäjä on jo olemassa

tai

Unohditko salasanan?